Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر مژگان تن ساز، استادیار و استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هشدار داد: نباید به توصیه های غیر علمی افرادی که تخصص و تجربه ای در درمان کرونا ندارند، اکتفا کرد و صرفا باید با متخصصان این حوزه برای درمان مشورت کرد.

وی افزود: پیروی از توصیه های سبک بهتر زندگی برای افزایش ایمنی بدن می تواند به میزان قابل توجهی برای کنترل بیماری اثرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر این که برای استفاده از برخی داروهای طب سنتی شواهد بالینی وجود دارد، از انجام کارآزمایی های بالینی بر برخی داروهای طب سنتی خبر داد.

تن ساز با یادآوری این که تاثیر داروی منتسب به امام موسی کاظم (ع) برای درمان کووید ۱۹ هیچ سند علمی ندارد، خاطرنشان کرد: این دارو در مرحله تحقیق و کارآزمایی قرار دارد.

وی با بیان این که کرونا یک بیماری هزار چهره است و از طرفی بیماری های ویروسی درمان قطعی ندارند، اظهار داشت: تنها موضوعی که می تواند در عوارض بیماری نقش داشته باشد، سیستم ایمنی و واکنش بدن به ویروس است.

تن ساز تاکید کرد: کرونا می تواند برای برخی افراد بیماری جدی و بسیارخطرناکی تلقی شود.

وی پیشگیری را مقدم بر درمان و توجه به رعایت توصیه های بهداشتی، استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی را ضروری دانست.

عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با یادآوری این که هنوز دارو و درمان قطعی برای کرونا وجود ندارد، خاطرنشان کرد: درمان هایی همانند بخور جوش شیرین شواهد بالینی قطعی برای کنترل و درمان بیماران ندارد.

تن ساز توضیح داد: پیروی از توصیه های غذایی برای تقویت سیستم ایمنی می تواند برای پیشگیری از ابتلا یا کنترل روند پیشرفت بیماری به میزان قابل توجهی کمک کننده باشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا طب سنتی کووید ۱۹ طب سنتی تن ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر

حضرت فاطمه معصومه (س) فرزند امام هفتم شیعیان حضرت موسی بن جعفر (ع) و خواهر گرامی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) است. حرم مطهر این حضرت در شهر قم واقع شده است. آن بانوی گرامی القاب بسیاری داشت، اما مشهورترین لقب وی معصومه است، برادر ایشان امام رضا (ع) او را به این لقب خوانده است.

زیارت حرم مطهر ایشان ثواب و حسنه بسیاری دارد و تاکید بسیاری شده است. در حدیثی از علی بن موسی الرضا آمده‌است که: «هرکس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسی است که مرا زیارت کرده‌است».

اول ذی القعده سالروز ولادت ایشان است روزی که در تقویم کشورمان روز دختر نامگذاری شده است و در آستانه میلاد حضرت معصومه (س) قرار داریم.

شهروند خبرنگار ما لحظه غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) را به اشتراک گذاشت.

منبع: شهروند خبرنگار - قم

بیشتر بخوانید:

غبارروبی و عطرافشانی آستان مقدس امامزاده سیدهاشم (ع) در انابد + فیلم

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • سوگواری شهادت امام صادق (ع) در حرم شاهچراغ
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • علائم فشار خون بالا