Web Analytics Made Easy - Statcounter

تا امروزدست‌کم 14 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم به بیماری کرونا مبتلا شده اند، حسینعلی حاجی دلیگانی یکی از افرادی است که موفق به شکست این بیماری شده، او می گوید مصرف آب در کاهش تب و افزایش اکسیژن خود موثر بوده است.

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفتگو با خبرفوری در خصوص ابتلا به بیماری کرونا و شکست این بیماری محنوس گفت: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، از داروی امام کاظم(ع) استفاده کردم، این دارو در جهت پیشگیری بسیار موثر بود همچنین باعث شد به نوع سخت کرونا مبتلا نشوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروی امام کاظم یکی از داروهای طب اسلامی است که در دوران کرونا بحث زیادی بر سر تاثیرات آن بر مبتلایان در گرفته است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در دوران ابتلا و برای درمان عمدتا از داروهای طب اسلامی و ایرانی مصرف کردم و رو به بهبودی رفتم، این بیماری خسته کننده و آزاردهنده است، به کسانی که مبتلا به کرونا می شوند توصیه می کنم آب و مایعات مصرف کنند، بنده در طول شبانه روز بالغ بر 6 لیتر آب مصرف کردم که در کاهش تب و افزایش اکسیژن خون بسیار موثر بود.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی احتمال می دهد که در یکی از دو بازدیدی که داشته است، به کویید 19 مبتلا شده است و اظهار داشت: من چند جلسه ای که رفتم فکر می کنم در یکی از جلسات مبتلا شدم، پیش از مبتلا به همراه محمدباقر نوبخت و فرمانده ارتش از صنایع هواپیما سازی در شاهین شهر بازدید داشتم، همچنین از مجموعه اسنوا سرکشی کردم و احتمال می دهم در از این دو بازدید بیمار شدم، اما با قطعیت نمی توان گفت از کجا بیماری را گرفتم، همزمان با بنده نیز خانواده مبتلا به کویید 19 شدند، در منزل دوران کرونا را سپری کردیم و از پزشکان هم کمک گرفتیم.

وی در این باره که چه اندازه ماسک زدن در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر است، گفت: ماسک مهمترین عاملی است که مستقیما مانع انتقال ویروس از راه تنفس می شود، اما این نکته را نیز باید در نظر گرفت که لمس اشیا از جمله کلید، دستگیره در و قفل می تواند عامل انتقال بیماری باشد، از این رو افراد باید دست‌هایشان را هر دو ساعت ضدعفونی کنند، باید در لمس اشیاء احتیاط لازم را داشته باشیم.

ضعف در مدیریت کرونا

حاجی دلیگانی با انتقاد ازمدیریت دولت در زمینه شیوع بیماری کرونا، عنوان کرد: ضعف هایی در زمینه مدیریت بیماری وجود دارد، ضمن تشکر از کارکنان بخش سلامت، باید گفت انتظار می رود که با دلسوزی بیشتر با بیماران بستری شده در بیمارستان ها رفتار شود، نباید سهل انگاری یا بی انگیزشی ها افراد باعث شود جان بیماران به خطر بیفتاد.

وی با تاکید بر ضرورت غربالگری، گفت: از آنجایی که در تولید کیت های آزمایشگاهی مشکلی نداریم، ضرورت غربالگری احساس می شود، در ماه های اول شیوع کرونا غربالگری مهم جلوه می کرد اما این روزها این امر به فراموشی سپرده شده است.

این نماینده مجلس عنوان کرد: با جداسازی افراد آلوده به کرونا، می توان مانع گسترش بیماری در جامعه شد اما قرنطینه کردن فراموش شده است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس با اشاره به اختلاف بین آمار رئیس جمهور و وزارت بهداشت، اظهارداشت: اختلافاتی بین مجموعه و خانواده دولت وجود دارد این اختلاف بی اثر در نتیجه مقابله با کرونا نیست، این اختلاف آمار نشان می دهد انتقاداتی که به آمارهای دولت وجود داشت، درست بوده، از طرف دیگر عدم اختصاص بودجه کافی به زیر ساخت ها و افراد خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا از منابعی که با اذن ولی فقیه از صندوق توسعه ملی اختصاص یافت، مورد انتقاد است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در شرایطی که به موفق به تولید کیت آزمایشگاهی کرونا شده ایم، باید هر چه سریع تر، با انجام آزمایش کرونا در تمام شهرهای کشور، نسبت به جداسازی افراد آلوده به ویروس کرونا و قرنطینه اقدام شود.

منبع: خبر فوری

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند. 

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز به ایسنا گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند